Çizgi Bölgesi İkinci Yıl

Tekrardan merhaba sevgili dostlarımız. İyisiyle kötüsüyle bugün itibari ile bir yılı daha tamamladık. Bugün Çizgi Bölgesi ailesi olarak geri dönüşümüzün ikinci yılını kutluyoruz. Bu iki yıl içerisinde üç büyük plan ve sayısız hikâye tamamladık fakat üşenmeyip tek tek saydık ve yüz ellisi son bir yıl içerisinde olmak üzere toplam iki yüz elli sayı yayınlamışız. Son bir yıl içerisinde yaptıklarımıza bakılırsa geçen yıldan kalan serilerimizi tamamlamış, yenilerine başlayıp onları da tamamlamışız. Anlaşılacağı üzere dopdolu bir yıl geçirmişiz ve önümüzdeki yıl içerisinde de dopdolu bir yıl geçirmeyi planlıyoruz. Ufak tefek bir şeyler göstermeden olmaz tabii.

İlk olarak bugün için olan planımızdan bahsedelim. İlk olarak Siyahlar İçindeki Kral hikâyesinin devamı olan Venom #34 gelecek. Ardından General Weird - Cosmagog adlı tuhaf, ilginç bir serimiz var. Herkesin okumasını şiddetle öneririz. Ardından ise henüz daha güneş batmamışken Siyahlar İçindeki Kral #05 ile Siyahlar İçindeki Kral hikâyemize nokta koyacağız.

İlk olarak uzun zaman önce başlayıp bir türlü bitememiş Cyborg serisi sonunda tamamlanacak. Çevirilerimiz hazır balonlamalarımız devam ediyor. Cyborg serisi bu hafta içinde kaldığı yerden devam edecek ve umuyoruz ki çok ara vermeden tamamlayacağız seriyi.

Başladığımız fakat Siyahlar İçindeki Kral dolayısıyla ilerleme imkanı bulamadığımız Wonder Woman - Ölü Dünya ve Sweet Tooth - Geri Dönüş serileri de en yakın zamanda finaline kavuşacaktır. İkisinin de yarısına kadar geldik, ekibimiz tamamlamak için hararetle çalışıyor. Bunlara ek olarak başladığımız Daredevil serisinde de yeni yıl gelmeden güncele yetişmek gibi bir umudumuz var fakat bu konuda söz veremeyiz.

Çıkmasından bu yana bir süre geçmesine rağmen bir türlü başlamaya elimizin değmediği Dceased - Ölü Gezegen serisinin gelmesi de pek yakındır. Bu seri ile Dceased hikâyesine bir son vereceğiz. Ekibimizin en iyileri tarafından Türkçeleştirme çabaları devam ediyor. Önümüzdeki ay yayınlamayı düşünüyoruz.

En sevdiğimiz yazarlardan birisi Donny Cates'in Galaksinin Koruyucuları serisi de bu yaz içinde sizlerle buluşacak. Serinin çevirileri tamamlandı ve kontrole alındı; ilk hikâyenin ise balonlaması devam ediyor. En yakın zamanda gelmesini umuyoruz serinin.


Beş sayılık bir korku çizgi romanı olan Stray Dogs da bu listemize eklediğimiz bir seri olacaktır. Çevirileri tamamlanmış ve balonlamasını bekleyen bu ilginç korku serisi çok yakında sizlerle olacak.


Uzun bir zaman önce yapacağız deyip ardından iptal etmek zorunda kaldığımız High Level serisi de çok yakında sizlerle buluşacak. Bu ilginç distopik cyberpunk dünyasına adım atmanızı şiddetle öneririz. Bu serimizin de çevirileri tamamlandı ve balonlamaları da az çok tamam sayılır. Yaz bitmeden gelmesini umuyoruz kendisinin de.

Bitmez diyerek yeni çıkan Silver Coin serisine de başlayacağımızı belirteyim. Bu tuhaf, korkunç ve kanlı seri Daredevil'ın muhteşem yazarı Chip Zdarsky, Sweet Tooth'un yazarı Jeff Lemire ve en iyi son zamanlarda yazdığı Ghost Rider serisi ile tanınan yazar Ed Brisson'ın ellerinden çıkıp Michael Walsh'ın tedirgin edici çizimleriyle birleşiyor. Bu seride güncele yetiştik ve bu hafta içinde ilk sayısının çıkmasını umuyoruz.


  Son olarak da  özleyenleriyle tekrar buluşmak üzere Black Bolt hikâyemiz olduğunu belirteyim. Ne olduğunu şu an açıklayamam fakat ekibimizin en iyilerinin de en iyilerinin bu seri üzerinde uğraştığını söyleyeyim. Bu gizemin yazın sonuna kadar çözülmesini umuyoruz.


Bunlar bitmeden önce bize gelen güzel mesajlardan, güzel yorumlardan ve genel olarak gelen destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Gelen yorumlar veyahut mesajlar karşısında kimi zaman cevapsız kaldık kimi zaman mahcup düştük. Tekrardan herkese çok teşekkür edip bu yıl içerisinde de bizle görebilmeyi umuyoruz ve şimdiden herkese iyi okumalar diliyoruz...

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Teşekkür ederiz mükemmel işler çıkartıyorsunuz. Siyahlar içindeki kral serisinin biteceğini söylemişsiniz. Sanırım Namor, planet of the sybiotes, Return of the valkyries gibi yan sayıları çevirmeyeceksiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef hayır. Bu seriler ne ana hikâye açısından çok önemliydiler ne de okuması eğlenceliydi bu yüzden yapmamaya karar verdik. Gönül rahatlığıyla çevirdiğimiz kısmı okuyup hikâyenin tamamını öğrenebilirsiniz.

      Sil
  2. Merhaba. Öncelikle herşey için teşekkürler elinize sağlık. Siyahlar içindeki kral serisi bitince venom a devam edecek misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orijinal yayın da Siyahlar İçindeki Kral ile birlikte bittiği için devam etmemizin pek bir yolu yok :D 35 sayı veyahut diğer bir adıyla 200. sayısıyla birlikte Venom final yapıyor

      Sil