Animus Projesi Ortaklığı


Sizin de fark edeceğiniz üzere bir süredir Animus Projesi hakkında bir olaylar dönüyordu. Geçtiğimiz ay kendileri ile ortaklaşa yaptığımız Assassin's Creed  - Valhalla - Zafer Nidası serisini çoğunuz okumuştur. Animus Projesi bu serinin yayınından çok geçmeden bizlere tekrar ulaştı. Serinin kendi kitleleri tarafından beğenildiğini ve sayfalarında daha fazlasının olmasını istediklerini söylediler. Bunu yapabileceğimizi düşünüp bizimle iletişime geçtiler. Anlayacağınız üzere biz de bunu kabul ettik fakat aklınızda pek çok soru olabileceğinin de farkında olarak soru işaretlerini kaldırma amaçlı ufak bir yazı yayınlayalım dedik.

Ücretli mi olacak?

Muhtemelen herkesin aklındaki soru budur ve cevabı: Evet, Animus Projesi ile çıkaracağımız çalışmalarımız ücretli olacak. Bu sayılara yalnızca Animus'a abone olan kişiler erişebilecek. Abonelik ücreti ise 20Tl. Yalnızca 20TLlik aboneler ulaşabilecek bu sayılara. Abone olmak için burayı kullanabilirsiniz.

Buradaki serileriniz de ücretli olacak mı?

Hayır. Animus ile çıkaracağımız çalışmalarımız buradakilerden bağımsız olacak. Burada çıkan serileri orada görseniz de bunlar bizim önerimiz üzerine oraya eklenmiş seriler olacak ve indirme ve varsa çevrimiçi okuma linklerine buradan da erişebileceksiniz. Aynı şey duyurulan serilimiz için de geçerli. Burada duyurusunu yaptığımız serilerden hiçbiri oraya geçmeyecek ve ücretsiz bir şekilde çıkmaya devam edecek.

Hangi serileri yapacaksınız?

Şu anda aklımızdaki yayınlar şunlar:

Assassin's Creed - Uprising
Black Widow Prelude
The Last of Us: American Dream
Uncharted
Horizon Zero Dawn
Walking Dead: Negan Lives
Fantastic Four - Life Story
Fire Power

Bunların yanı sıra aklımzıda birkaç seri daha var.

Bu yayınlar ücretsiz de yayınlanacak mı?

Şartlara göre değişir fakat şu anlık öyle bir planımız yok.


Bunlar haricinde merak ettiğiniz bir soru varsa yorumlara yazabilirsiniz.

Bize bu yolla destek vermek isteyen arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederiz. Herkese iyi günler

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. 2 güne abone oluyorum emekleriniz için sonsuz teşekkürler sayenizde tonla çizgi roman okuyoruz

    YanıtlaSil
  2. Ben abone oldum ama discord kullanmıyorum çizgi romanlarla ilgisi yok değil mi discordun sadece oyun yamaları için falan discord grubu kurulmuş anladığım kadarıyla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çizgi romanlar ile alakası yok. İnsanların sohbet etmesi ve yayınlanan yamalardaki hataların Animus ekibine iletilmesi için kurulmuş.

      Sil